Declaratie de politica

 

DECLARATIE PRIVIND POLITICA SISTEMULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT
(CALITATII- MEDIULUI - SSM)
 
Principalul obiectiv al VERTICAL EXPERT ACCESSIBILITY S.R.L este obtinerea satisfactiei clientilor sai in ceea ce priveste calitatea, pretul si termenele de livrare pentru produselor comercializate clientilor.

In vederea planificarii Sistemului nostru de Management  pentru atingerea acetui obiectiv tinem cont, in primul rand , de reducerea impactului de mediu daunator si respectarea prevederilor legale si alte cerinte privind sanatatea si securitatea muncii.

Pentru realizarea obiectivelor specifice, ne propunem imbunatatirea proceselor existente , administarea cat mai eficienta a resurselor si activitatilor noastre. Continuam parteneriatul benefic reciproc cu furnizorii nostri , solicitandu-le si incurajandu-i sa creasca nivelul calitativ al produselor lor .

Pentru elaborarea prezentei Declaratii, alaturi de satisfacerea cerintelor standardelor de referinta conform cu Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008, Sistemul de Management de Mediu ISO 14001:2005 si Sistemul de Management al Securitatii si Sanatatii ocupationale SR OHSAS 18001:2008, in calitate de Director am in vedere urmatoarele:
 
1.  Comunicarea si cooperarea  si atât între structurile organizatorice ale societatii, cât si între societate si clientii acesteia.
2.  Cresterea încrederii clientilor în calitatea produselor si serviciilor furnizate si abordarea de noi oportunitati de dezvoltare bazate pe etica în afaceri.

Avand in vedere cele mentionate, VERTICAL EXPERT ACCESSIBILITY S.R.L:

    Se conformeaza legislatiei actuale privind protectia mediului (in special prevenirea poluarii)  si oricarei evolutii a acesteia, referitoare la activitatile desfasurate.
    Se angajeaza la colectarea selectiva a deseurilor si ambalajelor generate si la valorificarea lor prin intermediul centrelor specializate.
    Se angajeaza la imbunatatirea performantei referitoare la Securitate Si Sanatate In Munca punand accent pe identificarea riscurilor de accidente, prevenirea vatamarii si imbolnavirii.
    Acorda toata atentia nevoilor de instruire si constientizare a întregului personal privind problemele de calitate, protectia mediului si securitate si sanatate in munca.

Periodic, conducerea VERTICAL EXPERT ACCESSIBILITY S.R.L analizeaza si actualizeaza Politica Sistemului de Management Integrat.

Convingerea mea este ca toti membrii organizatiei sustin angajamentul conducerii la stabilirea si asigurarea atingerii obiectivelor prevazute, in aplicarea acestei Decalartii  pentru toate produsele si serviciile noastre , cu scopul imbunatatirii continue a vietii, relatiilor si afacerilor.

Director ,
Damian Vladimir
Ianuarie 2009